Добре Дошли!

Здравейте и добре дошли на всички, които търсите своят път, към истинското здраве и щастие! Казвам се Светослав Стаматов и изградих този сайт, за да направя достояние на всички, безценната информация за Хлорния Диоксид.

Информацията на този сайт е с образователен характер и няма за цел да диагностицира, лекува или предотвратява което и да е заболяване, нито да замести лекарски съвет.
С използването на този сайт Вие декларирате, че разбирате, че ние не носим отговорност за каквито и да е щети или загуби
свързани с употребата на който и да е, от споменатите продукти. В случай, че страдате от някакво заболяване, моля обърнете се към лекар.

За безплатна консултация относно методиките на прием, продуктите и каквито и други въпроси да имате, моля не се колебайте да се свържете с мен, на телефоните или мейла посочени по-долу.
Оригиналните продукти с марка "ММС БЪЛГАРИЯ"- ММС, ЦДС, ДМСО, ММС2, може да поръчате само и единствено от мен, като ми позвъните или пишете на мейла. Тези продукти не се предлагат никъде другаде, в нито един друг сайт, различен от www.mmsbulgaria.com (въпреки, че тук няма форма за поръчки, това не е било необходимо никога, вече 7 години).
По-здрави!

Тел - 0889/395 350; 0877/395 350
Mail - info.mmsbulgaria@gmail.com